Home » Pokémon Home krijgt ondersteuning voor meer Pokémon-games

Pokémon Home krijgt ondersteuning voor meer Pokémon-games

Er komt een grote update aan voor Pokémon Home.

Pokémon Home, de schepselopslag-app van de franchise voor Switch en mobiele telefoons, zal binnenkort ondersteuning toevoegen voor nieuwe releases Pokémon Legends: Arceus en Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Ondersteuning voor deze games – die werd verwacht, maar nog niet gedateerd – zal “in de komende weken” aankomen, zei The Pokémon Company vandaag.

Het klinkt alsof het verhaal van Arceus en de mechanica hebben geleid tot een paar tijdelijke oplossingen voor de normale Home-formule – zoals al ondersteund in Pokémon Sword/Shield, Let’s Go Pikachu/Eevee en Pokémon Go.

Aangezien Arceus zich in het verleden afspeelt, voordat er veel Pokéball-types bestonden, zal elke Pokémon die vanuit Home naar het spel wordt overgebracht, in een “Strange Ball” zitten. Omgekeerd worden Pokémon van Arceus overgedragen in een gewone Pokéball.

Een paar andere waarschuwingen, van The Pokémon Company: “Speciale Pokémon die maar één keer kunnen worden gevangen tijdens de normale gameplay, kunnen maar één keer per opgeslagen data worden gedeponeerd in Pokémon Home”, staat er over Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Wat betreft Arceus: “Het doel van Pokémon Legends: Arceus is om te helpen bij het samenstellen van de eerste Pokédex in de Hisui-regio. Als zodanig zal de National Pokédex in Pokémon Home zijn Pokédex-vermeldingen bijwerken op basis van je voltooiing van de Pokédex in je Pokémon Legends: Arceus slaat gegevens op.

“Als een Pokédex-inzending in Pokémon Legends: Arceus onvolledig is, kun je de inzending van die Pokémon niet zien in Pokémon Home.”

Ten slotte zal het koppelen van elk spel – Arceus, Brilliant Diamond en Shining Pearl – aan Home resulteren in een Pokémon als beloning via de Mystery Gift-functie (een van de Starter-wezens van elk spel met maximale inspanningsniveaus of verborgen vaardigheden).

We zullen updaten wanneer we een releasedatum hebben voor de Pokémon Home-update, die de service naar versie 2.0 zal brengen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: