Home » Meer PS1-games krijgen trofee-ondersteuning als onderdeel van vernieuwde PlayStation Plus

Meer PS1-games krijgen trofee-ondersteuning als onderdeel van vernieuwde PlayStation Plus

Je kunt binnenkort trofeeën gaan verdienen voor PS1-games dankzij de vernieuwde PS Plus.

Terwijl Sony’s vernieuwde PlayStation Plus-abonnementsservice live gaat op Aziatische markten, beginnen steeds meer voorheen onbekende details naar voren te komen, waaronder het nieuws dat Siphon Filter niet de enige klassieke PS1-titel zal zijn die bij de lancering trofee-ondersteuning krijgt.

Toen Sony Bend Studio vorige week de nieuwe trofeeën van Siphon Filter deelde , bevestigde het niet of andere PS1-titels een vergelijkbare behandeling zouden krijgen als onderdeel van Sony’s herziene PlayStation Plus – maar met de service die nu live gaat, is die vraag beantwoord .

Prestatie-trackingwebsite Exophase heeft trofeeënlijsten onthuld voor nog vier PS1-games naast het eerder aangekondigde Siphon Filter: IQ Intelligent Qube, Hot Shots Golf, Ape Escape en Wild Arms.

Sony’s gereviseerde PlayStation Plus-service heeft drie abonnementsniveaus; de middelste laag – bekend als PlayStation Plus Extra – biedt toegang tot een groeiende bibliotheek van PS4- en PS5-games, terwijl de duurste laag, Premium, ook een bibliotheek met PS1-, PS2-, PS3- en PSP-titels bevat.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: