Home » Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een releasedatum

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een releasedatum

Het vervolg op de reboot van Modern Warfare moet op 28 oktober in de schappen liggen.

Het volgende deel van ontwikkelaar Infinity Ward in de langlopende Call of Duty-serie, waarvan eerder werd bevestigd dat het het nabije toekomstige vervolg Modern Warfare 2 is (niet te verwarren met de gelijknamige game uit 2009), wordt op 28 oktober gelanceerd. Platformen moeten nog worden uitgewerkt.

Activision Blizzard heeft Modern Warfare 2 en het bijbehorende logo in april formeel onthuld – na maanden van geruchten en zelfs een officiële aankondiging in februari.

Na de bevestiging van de releasedatum van vandaag blijven de details extreem licht, maar de gameplay-vrije trailer bij de aankondiging van Activision Blizzard bevat wel een beschrijving die een klein beetje meer onthult van wat er in petto is.

“Task Force 141 maakt zijn enorme terugkeer met een wereldwijd team van iconische veteranen”, zegt het. “Deze operators zijn onder meer Captain John Price, Simon ‘Ghost’ Riley, John ‘Soap’ MacTavish, Kyle ‘Gaz’ Garrick en de introductie van kolonel Alejandro Vargas van de Mexicaanse Special Forces.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: