Home » The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in september

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in september

The Lord of the Rings: Gollum heeft eindelijk een releasedatum.

Sneaky stealth-game The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 1 september voor pc, PlayStation 4/5, Xbox One en Xbox Series X/S, heeft ontwikkelaar Daedalic aangekondigd. Later dit jaar volgt een Nintendo Switch-lancering, al is hier nog geen exacte datum voor.

“The Lord of the Rings: Gollum, gebaseerd op de legendarische The Lord of the Rings-trilogie van boeken van JRR Tolkien, vertelt over Gollums ervaringen van achter de schermen in de eerste hoofdstukken van The Fellowship of the Ring”, schrijft Daedalic. “Nadat hij zijn kostbare ring aan Bilbo Balings heeft verloren, besluit Gollum de Misty Mountains te verlaten en aan een gevaarlijke reis te beginnen die hem van de kerkers van Barad-dûr naar het rijk van de Woudelfen in Mirkwood leidt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: