Home » Er zit veel tijd en liefde in de Lollipop Chainsaw Remake

Er zit veel tijd en liefde in de Lollipop Chainsaw Remake

Lollipop Chainsaw Remake komt zo dicht mogelijk bij een remaster.

Suda51 en zijn ontwikkelstudio, Grasshopper Manufacture, zijn de gekke geesten achter cultklassiekers als The Silver Case, Killer 7, No More Heroes en Lollipop Chainsaw. Het hack-en-slash zombiespel, Lollipop Chainsaw, kreeg misschien lauwe recensies, maar een remake is nog steeds onderweg. Dragami Games-president Yoshimi Yasuda ging vandaag naar Twitter om enthousiaste fans te laten weten dat het “zo dicht mogelijk bij een remaster komt”. Je kunt zijn post hieronder bekijken.

In zijn verklaring sprak Yasuda over het primaire doel van de remake en de inkomende veranderingen:

“Het primaire doel van het Lollipop Chainsaw Remake-project is om ervoor te zorgen dat spelers die Lollipop Chainsaw willen spelen dit gemakkelijk kunnen doen, niet om een ​​nieuw Lollipop Chainsaw-spel te maken … we waren helaas niet in staat om 16 van de gelicentieerde nummers op te nemen, die waren een groot deel van het gevoel van de originele game, en daarom streven we in plaats daarvan naar een remake die zo dicht mogelijk bij een remaster komt. Bovendien zijn we niet van plan de esthetiek van de game te veranderen.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: