Home » Bekijk hier de eerste gameplay van NBA 2K23

Bekijk hier de eerste gameplay van NBA 2K23

Er is een video uitgebracht die de eerste gameplay van NBA 2K23 laat zien.

Onze korte eerste blik op NBA 2K23’s actie op het veld toont de vloeiendheid van het spel en de aandacht voor detail die zich zelfs na het fluitsignaal ontvouwen. Deze serie wordt al jaren geprezen als een grafische krachtpatser, en deze teaser spettert op deze manier.

We zullen moeten zien hoe de getoonde beelden uiteenvallen wat betreft nieuwe gameplay-functies, maar het lijkt erop dat perimeter-play dit jaar in de schijnwerpers komt te staan. Het realisme van de supersterren is ook te zien, zowel op het veld als in de manier waarop ze feestvieren en met fans omgaan.

NBA 2K23 zal drie verschillende looks hebben op winkelstands met NBA-legende Michael Jordan op de ene cover, Phoenix’ Devin Booker op de andere en de WNBA’s Sue Bird en Diana Taurasi op de derde. De terugkeer van Michael Jordan ontvouwt zich in 15 verschillende Jordan Challenge-scenario’s die belangrijke momenten uit zijn carrière nabootsen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: