Home » Zevende seizoen Sea of Thieves uitgelicht

Zevende seizoen Sea of Thieves uitgelicht

Captaincy komt naar Sea of ​​Thieves! Wat betekent dat voor degenen die niet thuis zijn in piratentaal?

Zelfs als je het rijk hebt gemaakt met Sea of ​​Thieves en tot de kieuwen bent geladen met goud, kun je slechts één van elk type schip kopen: de Sloep, Brigantine en Galleon. In de bovenstaande teaservideo zien we dat de sloep voor 250.000 goud gaat, de Brigantine voor 375.000 en het vierpersoonsgaljoen voor 500.000. Zodra een van deze schepen van jou is om te houden, kun je het een naam geven en het zal verschijnen op een houten plaquette op de scheepskam. Als je er echt je vingerafdruk op wilt zetten, kun je de kapiteinshut aanpassen tot aan het ontwerp van de tafel, stoel en tapijt.

Je prestaties op volle zee kunnen ook in de cabine worden getoond in de vorm van nieuwe snuisterijen. We weten nog niet hoeveel snuisterijen er beschikbaar zijn, maar de video toont items die op planken kunnen staan ​​of aan muren kunnen hangen. Je kunt ze allemaal zo zorgvuldig plaatsen als je wilt. Wees gewaarschuwd: elk item is gebaseerd op fysica, wat betekent dat ze zullen glijden in stormen en wanneer ze worden aangevallen. Het kan zijn dat je ze na een expeditie moet oppakken en aanpassen hoe ze worden opgehangen.

Elke keer dat je terugkeert naar je schip, is het net zoals je het hebt achtergelaten, inclusief opgelopen schade. Je kunt het er weer als nieuw uit laten zien door wat goud in een winkel uit te geven om de schade te repareren en het een nieuwe verflaag te geven.

Het zevende seizoen geeft je meer om voor te spelen door de introductie van Milestones, een nieuw voortgangssysteem dat je voortgang op verschillende gebieden in kaart brengt. Als je 25 proviand kookt, ontgrendel je een mijlpaal. Verdien 30.000 goud als Athena’s Fortune Emissary en je ontgrendelt er nog een. De Milestones brengen unieke beloningen met zich mee, waaronder nieuwe scheepsaanpassingen.

In dit seizoen zullen spelers een verscheidenheid aan andere nieuwe dingen tegenkomen, zoals Captain’s Voyages om te ondernemen, meer dan 100 niveaus van beloningen om te verdienen en tal van geheimen om te ontrafelen. En kort nadat deze nieuwe inhoud toeslaat, arriveert Sea of ​​Thieves’ volgende tijdelijke avontuur ‘A Hunter’s Cry’ op 18 augustus. Details over deze op verhalen gebaseerde zoektocht zijn momenteel schaars, maar we hoeven niet lang te wachten om ontdek welke schat of welk mysterie we zullen najagen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: