Home » Kirby’s Dream Buffet heeft een releasedatum

Kirby’s Dream Buffet heeft een releasedatum

Nintendo heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Kirby’s Dream Buffet waarin de releasedatum te zien is.

de overzichtstrailer van vandaag onthult dat Kirby’s Dream Buffet volgende week, op woensdag 17 augustus, uitkomt. Dat is spannend, vooral gezien het feit dat deze game pas vorige maand werd aangekondigd . De trailer beschrijft de belangrijkste voortgang van games in Kirby’s Dream Buffet, evenals belangrijke manieren om strategieën te bedenken met behulp van Kirby’s verschillende kopieermogelijkheden.

Zoals je kunt zien, wordt Kirby’s Dream Buffet een adorabel leuke tijd (om nog maar te zwijgen van een honger-opwekkende tijd). Lees dit verhaal voor meer informatie over Kirby’s Dream Buffet . Lees daarna deze retrospectieve van de Kirby-serie die diep in de oorsprong van het personage duikt en meer.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: