Home » Nightingale Early Access-lancering uitgesteld

Nightingale Early Access-lancering uitgesteld

Nightingale zal nu later in Early Access-lancering dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Nightingale, de Victoriaanse first-person survival-actiegame, is in de eerste helft van 2023 gelanceerd. De game is het debuut van Inflexion Games, een team bestaande uit voormalige Bioware-ontwikkelaars, waaronder ex-general manager Aaron Flynn.

In een bericht op Twitter legt Inflexion uit dat het de lancering om twee redenen heeft vertraagd. Ten eerste migreert het de game naar Unreal Engine 5. Ten tweede heeft het extra tijd nodig om ervoor te zorgen dat het gepolijst is en vol zit met inhoud voordat spelers het kunnen gaan testen. U kunt het volledige bericht van Inflexion hieronder lezen (klik op de afbeelding om te vergroten).

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: