Home » Samenvatting Nintendo Direct

Samenvatting Nintendo Direct

Check snel wat allemaal is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct.

In een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie heeft Nintendo een reeks aankondigingen gedaan over games die dit jaar en volgend jaar naar de Nintendo Switch komen. De presentatie bevatte onder andere de onthulling van de officiële naam en de releasedatum van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, alsook een mysterieuze nieuwe trailer met onder andere nieuwe gameplay die zich hoog in de wolken afspeelde. Het grootse avontuur van Link gaat verder op 12 mei 2023, wanneer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Andere hoogtepunten van de Nintendo Direct waren onder andere de aankondiging van Pikmin 4, de nieuwste telg in de Pikmin-serie, dat in 2023 wordt uitgebracht; Octopath Traveler II van Square Enix een vervolg op de geprezen HD-2D RPG dat op 24 februari 2023 wordt uitgebracht; het debuut van Fire Emblem Engage, de nieuwste game in de verhalende Fire Emblem-serie, dat op 20 januari 2023 verschijnt; het bekroonde, genre-bepalende coöp-avontuur It Takes Two van Hazelight Studios, dat vanaf 4 november 2022 verkrijgbaar is; Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, een klassiek Kirby-avontuur dat oorspronkelijk werd uitgebracht voor de Wii, dat op 24 februari 2023 zijn debuut maakt op de Nintendo Switch; en Master Detective Archives: RAIN CODE, een dark fantasy-mysterie van de makers van Danganronpa dat in de lente van 2023 naar de Nintendo Switch komt.

Ook andere klassieke games maken een terugkeer op de Nintendo Switch, waaronder een remaster van de actie-RPG Tales of Symphonia van Bandai Namco Entertainment; cloudversies van vier angstaanjagend leuke Resident Evil-titels van Capcom; en een nieuwe reeks Nintendo 64-games die in de toekomst naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket komen, waaronder titels uit de Mario Party- en Pokémon Stadium-serie, naast Pilotwings 64, Excitebike 64, 1080° Snowboarding en de game die veel spelers tot in de late uurtjes hebben gespeeld…GoldenEye 007!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: