Home » Nieuwe trailer Sonic Frontiers uitgebracht

Nieuwe trailer Sonic Frontiers uitgebracht

Er is een nieuwe trailer verschenen van Sonic Frontiers.

Het bevat meer Sonic Frontiers-gameplay, die bestaat uit de blauwe waas die kolossale machines beklimt alsof het bergen zijn, maar wanneer hij de top van één bereikt, struikelt hij over iets heel bijzonders: een Chaos Emerald. Zoals elke Sonic-fan waarschijnlijk weet, zal het verzamelen van al deze de egel helpen om te transformeren in Super Sonic, een Saiyan-achtige versie van het personage dat sneller en sterker is. En ja hoor, dat is precies wat er gebeurt in deze nieuwe TGS Sonic Frontiers-trailer.

Zoals je kunt zien, is dit tot nu toe de eerste verschijning van Super Sonic in de marketing van Sonic Frontiers. Het is ook de eerste bevestiging dat Super Sonic in de game zit. Deze trailer is weer een spannende Sonic Frontiers-trailer die meer laat zien van wat we kunnen verwachten wanneer de game op 8 november op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC komt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: