Home » Pre-registratie E-Grounds nu geopend

Pre-registratie E-Grounds nu geopend

Registreer nu en strijd in vele competities van onder andere Fortnite, Valorant, League of Legends of Rocket League!

It’s on! De pre-registraties van E-Grounds zijn geopend. Vanaf vandaag kun je je aanmelden en ook meteen een team aanmaken of je bij een team aansluiten. Verzamel je vrienden, collega’s en familie en zorg dat je klaar bent voor het eerste seizoen van Fortnite, Valorant, League of Legends en Rocket League!

Ga naar E-Grounds en start het avontuur!

Are you in? Dan kun je vanaf 10 oktober gratis deelnemen aan de ladder matches in je competitie naar keuze. Wil je meer uit het platform halen, zoals promoveren naar een hogere competitie, dan is dat mogelijk met een betaald abonnement vanaf 4,99 euro p/m. Je kunt je registreren vanaf vandaag tot en met 9 oktober. Op 10 oktober starten de competities.

Om te zorgen dat je geen enkele match mist, kun je vanaf vandaag ook de E-Grounds companion app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. Deze handige digitale companion fungeert voor het doorgeven van de behaalde resultaten, de spelgeschiedenis en bevat natuurlijk alle wedstrijdschema’s.

E-Grounds: Van lokale held tot nationale kampioen
E-Grounds biedt de uitdaging die jij zoekt in competitief gamen. Start op lokaal niveau en speel tegen spelers uit jouw omgeving: misschien heb je het wel in je om de lokale held te worden. Wil je meer uitdaging? Beklim dan de ladder naar regionaal of zelfs nationaal niveau.

Bij de lancering biedt E-Grounds doorlopende competities van de free-to-play games Fortnite, League of Legends, Valorant en Rocket League. Door middel van het online platform en de companion app mis je niks van je competities, je voortgang en houd je ook contact met je teamleden. Maak een team aan met je vrienden, collega’s, voetbalploeg of familie, of meld je aan bij een ander team en maak nieuwe vrienden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: