Home » Nieuwe trailer Persona 5 Royal uitgebracht

Nieuwe trailer Persona 5 Royal uitgebracht

Er is een nieuwe trailer voor Persona 5 Royal uitgebracht.

Morgana, de kattenvriend van de Phantom Thieves, heeft een nieuwe trailer met de naam uitgebracht op het officiële YouTube-kanaal van Atlus. De trailer draagt de naam “Morgana’s Report”. De trailer toont nieuwe details over een aantal nieuwe gevechtstechnieken en de nieuwste ontdekkingslocatie, Kichijoji.

Persona’s hebben nu verschillende kenmerken, eigenschappen die buffs toevoegen aan de persona’s. Deze eigenschappen kunnen worden gecombineerd en doorgegeven door fusie, wat kan leiden tot meer maatwerk bij het creëren van uw ideale persona. In de richting van maatwerk kunnen accessoires nu worden gebruikt om vaardigheden aan uw groepsleden te geven, zodat ze aanvallen kunnen leren die ze misschien niet via reguliere nivellering leren. De trailer laat zien hoe accessoires kunnen worden gebruikt om Ann te onderwijzen, meestal een vuurmagiër, een ijsaanval.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.