Home » Bekijk hier de nieuwe gameplay van Mass Effect Legendary Edition

Bekijk hier de nieuwe gameplay van Mass Effect Legendary Edition

Er zijn nieuwe beelden getoond van de aankomende Mass Effect-remasters.

De Mass Effect-trilogie is een iconische actie / RPG-franchise waar zelfs jaren na de release nog steeds fans van houden. Nu staat de toch al indrukwekkende community op het punt een stuk groter te worden, omdat de remaster het verhaal van Commander’s Shepard openstelt voor gamers van deze generatie. Om dit te vieren, hebben we onze eerste blik op de Mass Effect Legendary Edition-gameplay in een nieuwe trailer, naast een Game Informer- exclusieve releasedatum.

Het mooie van de Legendary Edition is dat het iets te bieden heeft voor zowel nieuwkomers als oude fans, vooral die N7-fans die de DLC misschien hebben gemist. Met bijgewerkte graphics, een soepelere gebruikersinterface voor de eerste game en meer dan 40 meegeleverde DLC om van te genieten, is de Mass Effect Legendary Edition een ruimte-ervaring waar niet op geslapen mag worden.

“Word als commandant Shepard de meest elitesoldaat van het heelal en leid een epische oorlog om een ​​oude en meedogenloze vijand te stoppen: de Reapers”, luidt de officiële beschrijving van de aanstaande remaster. Hartverscheurende filmische actie kruist aangrijpende interactieve verhalen in een heroïsche strijd tegen het onbekende, waarin je beslist hoe het verhaal zich ontvouwt.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.