Home » Nieuwe developer diary Monster Hunter World: Iceborn uitgebracht

Nieuwe developer diary Monster Hunter World: Iceborn uitgebracht

Met de naderende release van de Iceborn extension-pack voor Monster Hunter World krijgen we regelmatig nieuwe informatie. Zo is er nu een nieuwe developer diary vrijgegeven voor Monster Hunter World: Iceborn.

Er is een hoop nieuwe informatie vrijgegeven. Zo kan je de hub world customizen en word de Glavenus toegevoegd aan de game. De Glavenus is een van de flagship monsters uit Monster Hunter Generations. Een eventuele aankondiging dat de Gammoth, Mizutsune en Astalos ook aanwezig zullen zijn in Iceborn is dus te verwachten maar het is geen zekerheid. Naast de Glavenus worden er ook subspecies voor de Anjanath en de Odogaron toegevoegd namelijk de Fulgur Anjanath en de Ebony Odogaron. Dit zijn andere varianten van Monsters die je al eerder bent tegengekomen in de game.

Monster Hunter World: Iceborn komt op 6 september uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC-release volgt in de winter van dit jaar.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.