Home » BioWare onthult Anthem’s nieuwe gebruikersinterface in Destiny-stijl

BioWare onthult Anthem’s nieuwe gebruikersinterface in Destiny-stijl

Anthem krijgt een nieuwe gebruikersinterface die heel veel weg heeft van de UI van Destiny.

Voor een game die was ontworpen rond het feit dat je eropuit ging om monsters te schieten in een kolossale grote mecha, had het originele Anthem verrassend weinig manieren om het hightech-pantser dat je droeg gemakkelijk aan te passen en af ​​te stemmen. Dit zou allemaal moeten veranderen met Anthem 2.0.

Wapens zijn opnieuw gekarakteriseerd in “primaire” of “secundaire”, terwijl nieuwe mod- en artefact-slots het huidige componentensysteem van de game vervangen.

Vaardigheden worden omgezet in permanente vaardigheidsknooppunten die je aan en uit kunt zetten, in plaats van als druppels te komen, waardoor je gemakkelijker kunt afstemmen en aanpassen.

Elke Javelin-mech-reeks kan een niveau omhoog gaan door vaardigheidsbomen, waardoor extra vaardigheden en passieve boosts worden gegeven. En elke klas heeft nu toegang tot een uniek, krachtig artefact dat je verder kunt aanpassen.

“Bijvoorbeeld,” schreef BioWare Austin-baas Christain Dailey, “je Ranger’s rakethod zou worden opgewaardeerd tot de Skyfell Launcher Artifact, een paar achterop gemonteerde pods die veranderen in krachtige raketwerpers.

“Deze artefacten zouden van uiterlijk veranderen, afhankelijk van welke onderdelen je uitrust. Er is ook een mogelijkheid om interessantere beslissingen te nemen. De onderdelen die je uitrust, zouden bijdragen aan een krachtig passief vermogen dat wordt gegenereerd door het artefact.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.