Home » Pokémon Go krijgt speciaal One Piece-evenement

Pokémon Go krijgt speciaal One Piece-evenement

Om de wederopbouw na de verwoestende aardbeving in 2016 in Kumamoto te ondersteunen, stelt Pokémon Go een speciale Pikachu beschikbaar.

Het is niet de eerste keer dat de game het gebied heeft gesteund na een aardbeving. In 2017 heeft Pokémon Go het gebied overstroomd met Snorlaxes in de hoop meer trainers te verleiden om het gebied te bezoeken en te ondersteunen.

Het evenement van dit jaar is een samenwerking met One Piece maker en manga-artiest Eiichiro Oda, een inwoner van Kumamoto, die ook kunst levert voor een speciale Pokéstop in het gebied: een standbeeld van One Piece-personage Monkey D. Luffy.

Je kunt Straw Hat Pikachu (wereldwijd) vangen en het standbeeld PokéStop (als je in Japan bent) bezoeken van 22 tot 29 juli, een datum die zowel het derde jubileum van Pokémon Go als het 22-jarig jubileum van One Piece viert.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.