Home » Er komt een hoop nieuwe content naar Fortnite

Er komt een hoop nieuwe content naar Fortnite

Star Wars, Ralph Lauren en Pickle Rick? Het is nou eenmaal Fortnite.

Er is deze week veel gaande in Fortnite, variërend van een nieuwe Ralph Lauren “Polo”-samenwerking tot een Pickle Rick-back-bling die je kunt verdienen tot de terugkeer van Skywalker Week in de populaire Battle Royale van Epic Games. Omdat er deze week zoveel gebeurt in de game, hebben we besloten om alles hier te groeperen zodat je het gemakkelijk kunt bekijken.

Polo x Fortnite van Ralph Lauren
Een nieuwe samenwerking is live in Fortnite met Ralph Lauren’s Polo, geïnspireerd op de Stadium-collectie van de ontwerper uit 1992 die “de werelden van autoracen en luchtvaart doordrenkte”. Je kunt deze look in-game rocken dankzij de nieuwe Polo Stadium Collection Set, die nieuwe outfits, back-blings en meer bevat.

Pickle Rick
Fortnite heeft Morty Smith, zijn zus Summer Smith, Rick Sanchez en zelfs anderen zoals Mr. Meeseeks, maar nu, eindelijk, is Pickle Rick in het spel gekomen. In tegenstelling tot de zojuist genoemde skins, is Pickle Rick geen skin maar eerder een back-bling die kan worden verdiend door het spel te spelen.

Post-Fortnitemares Horde Rush Quests zijn gearriveerd en elke quest die je voltooit levert je Horde Rush Quest XP op. Voltooi acht van deze speurtochten en je ontgrendelt de Pickle Rick back-bling.

Skywalker
Skywalker Week is teruggekeerd naar Fortnite en je kunt nu de Luke Skywalker-, Leia Organa- en Han Solo-outfits ophalen in de Item Shop. Je kunt ook keizerlijke kisten openen om Luke’s blauwe lichtzwaard uit Star Wars Episode IV: A New Hope en Luke’s groene lichtzwaard uit Star Wars Episode VI: Return of the Jedi te vinden . Deze lichtzwaarden zijn ook te vinden op de grond en in gewone kisten.

Darth Vader en zijn lichtzwaard zijn ook niet gewelfd, dus als je Vader op het eiland verslaat, kun je zijn lichtzwaard gebruiken om “binnenkomend vuur te blokkeren en het in boemerangstijl naar vijanden te gooien”, aldus Epic Games. Met de terugkeer van dit alles komt de terugkeer van het E-11 Blaster Rifle naast het Junk Rift-item. De Pulse Rifle is ook terug.

En dat is alles wat er deze week in Fortnite gebeurt, of tenminste, dat is alles wat er tot nu toe is gebeurd!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: