Home » Destiny 2 krijgt cross-save ondersteuning

Destiny 2 krijgt cross-save ondersteuning

Later deze maand kunnen je Guardians hun Destiny 2-reizen voortzetten op elk platform dat je geschikt acht, aangezien cross-save op 21 augustus wordt gelanceerd.

Naast cross-save zal Destiny 2 op 20 augustus beginnen met de migratie naar Steam , waardoor spelers hun Battle.net- en Steam-accounts kunnen koppelen “om de overdracht van inhoud op 1 oktober te vergemakkelijken”.

Helaas betekent ‘cross-save’ niet ‘cross-play’ – terwijl je voortgang op verschillende accounts wordt opgeslagen, als je met vrienden op pc wilt spelen, moet je ook op een pc springen.

Het is vermeldenswaard dat cross-save u niet toestaat om meerdere Destiny 2-accounts samen te voegen, maar er een te selecteren die u op verschillende platforms kunt gebruiken. Je kunt de cross-save-functie deactiveren als je toegang wilt tot je originele Guardians op elk platform, maar Bungie zegt dat er 90 dagen zullen zijn om cross-save opnieuw te activeren “om activiteiten zoals accountherstel door andere spelers te ontmoedigen”.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.