Home » Console-versie Frostpunk uitgesteld

Console-versie Frostpunk uitgesteld

De PlayStation 4 en Xbox One-release van Frostpunk is naar 11 oktober uitgesteld.

11 bit heeft er duidelijk tijd over genomen en de bedieningselementen voor consolepads zorgvuldig opnieuw toegewezen. Dat is te zien. De radiale menu’s zijn even wennen, maar als je dat eenmaal doet, zijn ze intuïtief.

Verschillende aanpassingen aan de gebruikersinterface vullen dit aan. Dingen zoals gebouwen die uitlijnen op het raster of duidelijkere overzichtsmenu’s voor het beheer van de stad. Dit is geen luie poort en qua prestaties leek het goed te werken.

Het is goed nieuws, want Frostpunk is een spel dat je zou moeten spelen – een stadsbouwer met een spannende, provocerende, overlevingsdraai. Het vraagt ​​hoe lang je wilt overleven en het wordt behoorlijk grimmig.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.