Home » Riot Games werft mensen voor zijn nieuwe MMORPG, gebaseerd op het League of Legends-universum

Riot Games werft mensen voor zijn nieuwe MMORPG, gebaseerd op het League of Legends-universum

De League of Legends-MMORPG is in ontwikkeling en Riot Games zoekt meerdere developers om het team te versterken.

Het nieuws van de MMORPG werd in 2020 via Twitter bevestigd toen Riot’s Greg Street aankondigde dat hij bezig was met een nieuwe MMO voor het League of Legends-universum. ‘Ik heb nieuws,’ begon hij. “Mijn recente taak was om te helpen bij de ontwikkeling van het League-universum, dat we nodig zullen hebben. Omdat het tijd is. Mijn nieuwe taak is om een ​​grote (sommigen zeggen gigantische) game te starten die velen van jullie, en veel Relschoppers, hebben gevraagd om te creëren.” Toen hem werd gevraagd of dit een niet-zo-subtiele bevestiging was dat dit nieuwe project een MMO is, antwoordde hij: “Het is een MMO.”

Het nieuws van een MMO was niet zo schokkend. Street had absoluut gelijk door te zeggen dat velen hier al jaren om vragen, vooral met al die interessante personages om in te duiken. De wereldopbouw van het League of Legends-universum was indrukwekkend en deze MMORPG wil die ervaring naar geheel nieuwe hoogten tillen.

In afwachting van nieuwe informatie over de komende MMORPG, heeft Riot Games een rekruteringspagina opgezet om de nieuwe game verder te bevestigen. Het bedrijf wil specifiek voor dit project inhuren en bevestigt aan het publiek dat voor een MMORPG van deze omvang meer mensen nodig zijn dan de studio momenteel heeft – vooral met zoveel andere projecten die momenteel worden uitgevoerd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.