Home » No Man’s Sky Beyond is eindelijk live

No Man’s Sky Beyond is eindelijk live

Het was lang wachten, maar de enorm verwachte Beyond-update van No Man’s Sky is eindelijk hier. En er komt een hele pagina met patch-notes voor degenen die graag willen weten welke geneugten er worden toegevoegd, afgezien van de veelgeprezen VR en uitgebreide online componenten natuurlijk.

De eerder mysterieuze “derde laag” van No Man’s Sky’s Beyond-update helemaal over verfijningen en toevoegingen die bedoeld zijn om het bestaande spel verder uit te werken, terwijl het ook zorgt voor een meer coherente ervaring. Na zes belangrijke updates sinds de lancering werd No Man’s Sky een beetje log.

Daartoe zegt Hello Games dat de vroege game aanzienlijk is herzien om spelers beter kennis te laten maken met de enorme verscheidenheid aan mechanica van No Man’s Sky, terwijl er nieuwe verhaalinhoud is toegevoegd om de drie belangrijkste verhaallijnen van de game samen te brengen die in eerdere updates zijn gezien.

Deze worden vergezeld door een schat aan interface-verbeteringen, met de verandering die waarschijnlijk het luidste gejuich zal opwekken in de vorm van aanzienlijk verhoogde opslagcapsules voor gedolven stoffen. Nu heb je geen tweede slot nodig totdat een stof de nieuwe limiet van 10.000 bereikt, een stijging van 250.

Daarbij heeft No Man’s Sky een pinning-systeem een ​​revisie gekregen om spelers effectiever te begeleiden bij de stappen die nodig zijn om nieuwe items te maken, en de update brengt ook een nieuwe technologieboom mee om blauwdrukupgrades, een verbeterde melkwegkaart, verbeterde vlucht beter te visualiseren bedieningselementen en wijzigingen die zijn ontworpen om de maling aanzienlijk te verminderen. Je kunt bijvoorbeeld nu langer ononderbroken mijnen en nieuwe industriële machines kunnen worden gemaakt om het acquisitieproces van stoffen te automatiseren, zelfs als je niet in het spel zit.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.