Home » Gotham Knights aangekondigd

Gotham Knights aangekondigd

Gotham Knights is officieel uit de doeken gedaan.

Tijdens het livestreaming-evenement van DC FanDome heeft WB Montreal Gotham Knights aangekondigd, een nieuwe gevechtsgerichte Batman-ervaring waarmee je de controle hebt over Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood. In een teaser-trailer die in de motor zit, zien we deze helden en burgerwachten hun speciale vaardigheden en mate van geweld gebruiken.

De teaser begint met een opgenomen bericht van Bruce Wayne, hij is ouder dan hij was in de Arkham-spellen en heeft een ernstige boodschap te melden. Deze video die naar zijn Bat-familie wordt uitgezonden, betekent dat hij dood is, de Batcave is vernietigd en de schurken van Gotham weten het.

WB Montreal gaf ons vervolgens een blik op de gameplay die zich richt op Batgirl. De demo begint met haar op een batcycle die over een snelweg raast, wat impliceert dat de wereld open is en kan worden verkend. Het ziet er enorm uit. We zien haar dan veel van de stealth- en traversal-technieken uit de Gotham-spellen gebruiken om een ​​gebied te verkennen dat wordt gepatrouilleerd door schurken. Ze kan zich vastgrijpen aan grootlicht, haar cape gebruiken om ervan af te glijden en rondsluipen om onopgemerkt te blijven. Ze wordt dan vergezeld door Red Robin, die lijkt te worden bestuurd door een andere speler, aangezien het spel coöperatief spel voor twee spelers ondersteunt. Batgirl en Red Robin praten tijdens de demo, waarin ze een gebouw binnengaan dat bevroren is door Mr. Freeze.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.