Home » Anno 1800 deze week gratis speelbaar

Anno 1800 deze week gratis speelbaar

Ter ere van gamescom 2019 is Anno 1800 deze hele week gratis te spelen via Uplay op Windows PC. Vanaf vandaag tot en met 26 augustus krijgen spelers de kans om alvast de gloednieuwe dag-en-nachtcyclus te ervaren: een gratis update die op 10 september uitkomt voor alle spelers van Anno 1800. Daarnaast verschijnt diezelfde dag de tweede DLC: Botanica. De gratis proefperiode van Anno 1800 bevat de eerste drie tiers van de sandbox-modus en de multiplayer.

De tweede DLC voor Anno 1800, Botanica, brengt de aantrekkingskracht van de stad naar nieuwe hoogten met een modulaire Botanische Tuin, waarbij spelers nieuwe items en beloningen verdienen. Tevens bouwen spelers het nieuwe Musical Pavilion en genieten ze daarmee van de meest geliefde tracks van eerdere Anno-games in de stad. Botanica is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Anno 1800 bevat naast de eerste twee contentupdates, Sunken Treasures en Botanica, ook de nog te verschijnen derde DLC The Passage.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.