Home » Sony slaat de Gamescom over

Sony slaat de Gamescom over

De E3, een van de grootste evenementen in de game-industrie, zal dit jaar niet plaatsvinden.

Gelukkig is er echter nog de Gamescom, een belangrijke beurs die gepland staat voor augustus. Hoewel er gehoopt wordt dat grote uitgevers daar samenkomen, lijkt het erop dat één prominente naam al bij voorbaat ontbreekt.

De Gamescom heeft sinds 2019 geen fysiek evenement meer georganiseerd vanwege de impact van de coronapandemie. Veel uitgevers hebben hun strategie aangepast en zijn overgestapt op digitale conferenties, wat niet alleen kosteneffectiever bleek te zijn, maar ook een breed publiek kon bereiken.

Hoewel de exacte reden niet bekend is, heeft Sony aangekondigd dat ze dit jaar niet aanwezig zullen zijn op de Gamescom. Dit nieuws werd naar buiten gebracht via de Duitse publicatie GamesMarkt. Aan de andere kant heeft Nintendo al bevestigd dat zij wel aanwezig zullen zijn op het evenement.

Met de afwezigheid van Sony op de Gamescom, zal het interessant zijn om te zien welke andere grote uitgevers hun opwachting zullen maken op het evenement. Het is een gemis voor de fans van Sony’s games, maar desondanks belooft de Gamescom nog steeds een boeiende gelegenheid te worden voor liefhebbers van videogames en de game-industrie als geheel.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.