Home » Paladins, Smite en Realm Royale krijgen cross-play

Paladins, Smite en Realm Royale krijgen cross-play

Hi-Rez Studios brengt eindelijk cross-play naar Paladins, Smite en Realm Royale.

Heldenschieter Paladins, de battle royale spin-off Realm Royale en MOBA Smite ontvingen allemaal eerder dit jaar ondersteuning voor platformonafhankelijk spelen tussen PlayStation, Switch, Xbox One en PC. Rond dezelfde tijd schoot de CEO van Hi-Rez Studios, Stewart Chisam, op Sony op Twitter en schreef: “Het is tijd om te stoppen met het spelen van favorieten en de crossplay/progressiemuur voor iedereen af ​​te breken.” Chisam vertelde Sony dat het versies van zijn games had “klaar om te gaan wanneer je bent.”

Nu, ongeveer zeven maanden later, heeft de studio aangekondigd dat, na samenwerking met Sony, cross-play-ondersteuning nu live is voor Paladins op PlayStation 4, met updates voor Smite op 17 september en Realm Royale in “begin oktober”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.