Home » Batman-evenement komt naar Fortnite

Batman-evenement komt naar Fortnite

Batman gaat Gotham verdedigen tegen schurken in Fortnite.

De crossover duurt tot 6 oktober ter ere van het 80-jarig jubileum van Batman, zei Fortnite-ontwikkelaar Epic in een blogpost.

Als onderdeel van de crossover is Tilted Town getransformeerd in Gotham City. Wat cool is, is dat het evenement je je eigen Batman-cape en de kracht van onbeperkte Glider Redeploy geeft, zodat je eigenlijk zonder hoogtevrees kunt spelen. Ook cool is het Batman Grapnel Gun. Dit is hoe het werkt: wanneer de enterhaak van het Batman Grapnel Gun iets in de omgeving raakt, wordt de eigenaar in een vlakke boog naar het botspunt gelanceerd. Vervolgens zal de speler aan het begin van de lancering de Bat Cape inzetten, die net als elk ander zweefvliegtuig kan worden gebruikt om grote afstanden af ​​te leggen.

Ook van belang is de nieuwe explosieve Batarang. Dit verbruiksartikel wordt in een relatief vlakke boog weggegooid en huizen in de richting van tegenstanders. Het projectiel explodeert in de nabijheid van een tegenstander. (Als de explosieve Batarang de omgeving beïnvloedt, blijft hij op de plek waar hij landt. Op dat moment gedraagt ​​hij zich als een mijn in de buurt, exploderend wanneer tegenstanders er te dichtbij komen.)

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.