Home » Special Ops-modus van Call of Duty: Modern Warfare uitgelicht

Special Ops-modus van Call of Duty: Modern Warfare uitgelicht

Activision en Infinity Ward hebben de eerste details vrijgegeven voor de Special Ops-modus in Call of Duty: Modern Warfare.

Special Ops-modus in Call of Duty: Modern Warfare is de derde modus in de game met coöpfuncties en voegt zich bij de Campaign en Multiplayer als onderdeel van de algehele game voor de lancering van 25 oktober. Special Ops debuteerde voor het eerst in Modern Warfare 2 in 2009 en komt dit jaar terug in Call of Duty: Modern Warfare.

Een groter kwaad heeft het oostelijk halfrond overgenomen, en het is aan de wereldwijde alliantie Armistice, een gezamenlijke strijdkracht van Allegiance en Coalition operators onder leiding van Kate Laswell (CIA) en Sergeant Kamarov (FSB), om de wereldwijde terreurorganisatie te stoppen en af ​​te breken toegang tot wapens, fondsen, intelligentie en hardware.

Special Ops-modus in Call of Duty: Modern Warfare is een uitbreiding van de campagnemodus van de game. Zoals opgemerkt toen de game oorspronkelijk werd aangekondigd, heeft het verhalende aspect van de campagne zijn weerslag in de game.

Deze modus is beschikbaar op alle platforms en wordt opnieuw uitgedacht als ” verzameling van uitgebreide, onderling verbonden operaties tegen een nieuwe en oprukkende dreiging, spelers zullen zich in stakingsteams van vier verzamelen om meerfasige doelstellingen uit te voeren, die samen het overkoepelende verhaal van Modern bevorderen Oorlogvoering.”

In deze modus zullen vijanden reageren op de beslissingen van je squadron, wat betekent dat de uitkomst van de gevechten kan verschillen op basis van hoe je squadron de modus speelt.

Call of Duty: Modern Warfare wordt gelanceerd met vier multi-stage Operations in de game op PlayStation 4, Xbox One en PC. Activision zegt dat meer operaties zullen worden vrijgegeven ‘gedurende de seizoenen na de lancering ‘.

De gamemodus bevat zowel Operations als Missions. Operaties zijn de grotere, meertrapsfunctie voor Special Ops in Modern Warfare en missies zijn gebouwd binnen de Operations.

Operaties: terwijl je infiltreert in een van de vele door oorlog verscheurde zones binnen Special Ops, hebben jij en je team volledige speelruimte om je operaties te volbrengen. Deze Special Ops-spelmodus is een match-made activiteit voor 4 spelers, gecentreerd rond onderling verbonden ervaringen die de vorm aannemen van doelstellingen, elk met als hoogtepunt het verwijderen of vernietigen van een belangrijk logistiek aspect van het Al-Qatala-leger.

Missies: als aanvulling op de multi-stage Operations, en ook beschikbaar op alle platforms, zijn extra missies , die solo of met maximaal vier spelers kunnen worden gespeeld. Terwijl Operations je de breedste breedte van strategische en tactische keuze biedt, zijn missies een meer samengestelde ervaring waarbij je vaardigheid met specifieke wapens, killstreaks en andere tools wordt getest. Deze missies zijn extreem opnieuw te spelen en je kunt een 1, 2 of 3-sterrenranglijst behalen op basis van je prestaties.

Operaties in Special Ops in Call of Duty: Modern Warfare zullen je statistieken, inclusief Operators, Loadouts en Progress, overzetten van de MP-modus. Je kunt kiezen welke Operator en Loadout je hierin wilt gebruiken en je strategie samen met je team samenstellen. De speciale Ops-modus ondersteunt maximaal 4 spelers.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.