Home » Mario Kart Tour krijgt eindelijk multiplayer

Mario Kart Tour krijgt eindelijk multiplayer

Het is eindelijk zo ver: Mario Kart Tour krijgt een multiplayer-modus.

Mario Kart Tour, wat je zou krijgen als microtransacties wielen hadden, zal vanaf volgende week niet langer een solo-aangelegenheid zijn; de lang beloofde multiplayer-modus voor iOS en Android racer moet verschijnen op maandag 9 maart.

Toen de “gratis te starten” Mario Kart Tour afgelopen september op mobiele apparaten werd gelanceerd, ontbrak het aan iets dat leek op de geliefde realtime multiplayer-races van de serie, met het enige vaag competitieve element in de vorm van wereldranglijst ranglijsten.Volgens Nintendo zullen de online standaardraces van Mario Kart Tour voorzien van een “steeds veranderende set in-game regels”, die dagelijks moeten worden vernieuwd, terwijl lokaal spelen deelnemers in staat stelt hun eigen regels te definiëren. Er is ook een Gold Races-optie, exclusief beschikbaar voor Gold Pass-abonnees, met “hogere snelheden die geavanceerde kartmanoeuvres vereisen”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.