Home » Kiriko is de nieuwste Overwatch 2-heldin

Kiriko is de nieuwste Overwatch 2-heldin

Kiriko komt naar het eerste seizoen van Overwatch 2.

Kiriko is het nieuwste ondersteunende personage dat arriveert met de lancering van Overwatch 2 PvP op 4 oktober. Ze hanteert kunai, teleporteert door muren naar bondgenoten, geneest teamgenoten met talismannen en kan bondgenoten in de buurt voor korte tijd onkwetsbaar maken met haar Protection Suzu-beweging. Oh, en haar ultieme dagvaarding roept een vossengeest op die vooruitsnelt en vriendschappelijke relaties opjaagt die volgen.

Kiriko is gratis voor alle Overwatch 1-spelers, of je kunt haar verdienen door Tier 55 te bereiken op de gratis track van de Battle Pass . Natuurlijk ontgrendel je het personage onmiddellijk samen met nieuwkomers Sojourn en Junker Queen door de premium gevechtspas te kopen. Kiriko is niet alleen de eerste supporter die snelle karakters als Tracer en Genji kan bijhouden, maar het ontwikkelingsteam heeft ons laten weten dat haar genezingsvermogen vergelijkbaar moet zijn met Moira en Mercy.

Seizoen 1 van Overwatch 2 verschijnt op 4 oktober gratis voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: