Home » Mojang annuleert Minecraft Festival vanwege coronavirus

Mojang annuleert Minecraft Festival vanwege coronavirus

Mojang heeft besloten om het aankomende Minecraft Festival te annuleren vanwege het coronavirus.

Kaarten voor het evenement waren oorspronkelijk gepland om vanavond in de verkoop te gaan, maar “na zorgvuldige overweging en veel handwringing” heeft Mojang ervoor gekozen om zijn inaugurele Minecraft Festival uit te stellen tot volgend jaar.

“De afgelopen weken heeft de uitbraak van COVID-19 veel organisatoren ertoe gebracht om bijeenkomsten en evenementen over de hele wereld te annuleren of uit te stellen, als een preventieve maatregel om de gezondheid en veiligheid van hun gasten te waarborgen,” verklaarde de ontwikkelaar in een blogpost , “De de situatie rond het Minecraft-festival is echter een beetje anders. September is nog vele maanden verwijderd en we doen geen voorspellingen over hoe lang het zal duren om de uitbraak achter ons te laten. Deze beslissing is eerder een gevolg van de uitgebreide voorbereidingen die nodig zijn om een ​​gigantisch evenement als dit te organiseren.”

“Onze partners, producenten en exposanten zijn gevestigd in alle uithoeken van de wereld, “ging het verder,”en op dit moment kunnen we elkaar niet ontmoeten en samenwerken op de manier die we nodig hebben. Zonder precies te weten wanneer we de planning kunnen hervatten, hebben we besloten uit te stellen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.