Home » Eerste trailer Assassin’s Creed Valhalla uitgebracht

Eerste trailer Assassin’s Creed Valhalla uitgebracht

Ubisoft heeft de eerste trailer voor Assassin’s Creed Valhalla getoond.

De uitgever brengt de volgende game in de Assassin’s Creed-franchise, Assassin’s Creed Valhalla, rond de feestdagen naar Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One en Xbox Series X. Het bedrijf onthulde de eerste details over het spel – het speelt zich af in de negende eeuw tegen de donkere middeleeuwen van Engeland – en bracht donderdag de debuuttrailer uit.

Assassin’s Creed Valhalla speelt Eivor, een Viking-raider en clanleider. Spelers kunnen ervoor kiezen om te spelen als een vrouwelijke of mannelijke Eivor en kunnen hem of haar aanpassen met een selectie van haar, tatoeages, kleding, oorlogsverf en uitrusting, zegt Ubisoft. Assassin’s Creed’s traditionele open-wereld actie-avontuur gameplay keert terug, en Valhalla zal op die basis voortbouwen met invallen, opbouwen en uitbreiden van nederzettingen en mechanismen voor politieke beïnvloeding.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.