Home » De PvP-gefocuste Arena-modus van Sea of Thieves krijgt volgende maand een grote revisie

De PvP-gefocuste Arena-modus van Sea of Thieves krijgt volgende maand een grote revisie

De Arena-modus van Sea of Thieves gaat een grote update krijgen.

Nauwelijks is het gordijn gesloten op Sea of ​​Thieves ‘nieuwste swashbuckling narrative escapade, Heart of Fire, dan is Rare terug met nieuws over de volgende grote maandelijkse update van het multiplayer-piratenavontuur, dat ingrijpende veranderingen inluidt voor de PvP-gerichte Arena van de gamemodus. Er is ook sprake van zijn tweede verjaardag, die dit weekend begint.

Het grote nieuws van Rare’s nieuwste video-update voor ontwikkelaars komt ongetwijfeld in de vorm van de ingrijpende herziening van de Arena-modus in april, naar verluidt het begin van het “volgende hoofdstuk”.

Vanaf de update van april worden alle schatkaarten (en op één na verzilverd schip) uit de Arena verwijderd, waarbij elke speler nu wordt gericht op een enkele begraven schat gemarkeerd door een groot gloeiend baken. Wedstrijden zullen korter zijn, verkort van 24 minuten tot 15 minuten, arena’s zullen kleiner zijn en zilveren beloningen voor gevechten van schip tot schip zullen stijgen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.