Home » Terraria lanceert zijn laatste inhoudelijke contentupdate

Terraria lanceert zijn laatste inhoudelijke contentupdate

Terraria zal vandaag zijn laatste contentupdate ontvangen.

Je zou redelijkerwijs het recht hebben om te denken dat Terraria eerder dit jaar eindelijk klaar was met updaten , aangezien ontwikkelaar Re-Logic verklaarde dat May’s grote inhoudsupdate de laatste van de game was. Maar 2020 zit vol met wendingen en daarom heeft Re-Logic aangekondigd dat het een laatste update uitbrengt.

De laatste update, genaamd “Journey’s Actual End”, voegt de “laatste” NPC en verschillende nieuwe prestaties toe, samen met de gebruikelijke mix van balansveranderingen en bugfixes. Er is ook een nieuwe ijdelheidspantser en “de langgevraagde gamecredits (gedaan in Terraria-stijl!)”.

Deze bonusupdate zal ergens vandaag op de pc verschijnen, terwijl mobiele spelers kunnen verwachten dat Journey’s End (1.4) later deze maand uitkomt . Op dit moment lijkt er geen exacte datum te zijn voor de aankomst van 1.4 op de console, waarbij Re-Logic vorige week zei dat het er nog steeds “aan werkt”.

De vorige laatste update, Journey’s End, was bedoeld als de laatste contentupdate voor de negen jaar oude game, maar de ontwikkelaars vonden duidelijk dat er nog een paar aanpassingen nodig waren in deze add-on-patch. Met de toevoeging van aftiteling en Re-Logic die zegt dat dit “naar verwachting de laatste inhoudsupdate zal zijn”, lijkt Journey’s Actual End echt de laatste te zijn – maar zeg nooit nooit.

In mei bracht Re-Logic ook open-source mod tModLoader naar Steam als gratis DLC naast de Journey’s End-update, bedoeld om te dienen als een “brug” tussen de hoofdgame en door de community gemaakte mods . Dus als je in de toekomst op zoek bent naar nieuwe manieren om Terraria te spelen, zou dit de plek kunnen zijn om naartoe te gaan – hoewel Re-Logic de mod-launcher nog moet updaten om de update van The Journey’s End te ondersteunen. Ik denk dat er toch nog meer werk aan de winkel is.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.