Home » Assassin’s Creed Valhalla aangekondigd

Assassin’s Creed Valhalla aangekondigd

Ubisoft heeft vandaag Assassin’s Creed Valhalla officieel uit de doeken gedaan.

De uitgever heeft de hele dag een livestream van kunstenaar BossLogic gestreamed terwijl hij een digitaal stuk creëerde dat de volgende setting voor de Assassin’s Creed-game onthulde. Nu het stuk compleet is, is het duidelijk dat het volgende deel van de langlopende serie spelers terug zal brengen naar een variatie op de Vikingwereld. Toen de stroom ophield, kregen we ook een officiële naam: Assassin’s Creed Valhalla.

Details blijven schaars over het nieuwe spel, maar het eerste stuk key art biedt een aantal duidelijke suggesties van wat we kunnen verwachten, waaronder Viking-sloepen, middeleeuwse forten en natuurlijk felle gevechten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.