Home » Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege uitgelicht

Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege uitgelicht

Ubisoft heeft Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege verder uitgelicht.

Rainbow Six Siege zit nu misschien in zijn vijfde jaar, maar de inhoudsupdates blijven maar komen, en de volgende op de planning is Operation Steel Wave, die Ubisoft nu in meer detail heeft onthuld.

Operation Steel Wave, het tweede seizoen van de updates van Year 5 van Rainbow Six Siege, introduceert twee nieuwe operators: de Noorse aanvaller Ace en de Zuid-Afrikaanse verdediger Melusi.

Ace, een voormalig lid van de Noorse Home Guard, is uitgerust met een werpbaar, vast te plakken apparaat dat bekend staat als SELMA, dat zijn explosieve armen inzet om de meeste defensieve gadgets te vernietigen. Bovendien kan het tot 3 panelen van elk verticaal oppervlak waaraan het is bevestigd, achter elkaar uitwissen om een ​​nieuwe gezichtslijn of toegangspunt te openen.

Ondertussen kan Melusi, voorheen lid van de South African National Defense Force, gebruik maken van de inzetbare elektronische gadget van Banshee. Dit apparaat laat een luid gezoem horen wanneer een tegenstander binnen zijn bereik komt – handig om hun verblijfplaats te bepalen – en kan een bewegingsvertragend effect toepassen op vijanden binnen zijn gezichtsveld.

Elders brengt Operation Steel Wave een opnieuw ontworpen versie van Rainbow Six Siege’s House-kaart, oorspronkelijk uitgebracht als onderdeel van het basisspel in 2015. Dit huis in de buitenwijken van Los Angeles zal ingrijpende veranderingen ondergaan in de update, ontworpen volgens Ubisoft, om de gameplay-meta te ontwikkelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.