Home » Legends of Runeterra lanceert deze week

Legends of Runeterra lanceert deze week

Legends of Runeterra krijgt deze week een officiële lancering.

De game wordt volledig uitgebracht met morgen een gedurfde patch en een mobiele uitrol ergens tussen morgen en donderdag. Een hoop nieuwe kaarten, waaronder de piratenfractie Bilgewater, komen uit als onderdeel van de lancering. Elke factie krijgt iets nieuws, maar ik ben vooral enthousiast om Miss Fortune, Gangplank en de rest van het plunderende piratenbos te bemachtigen.

In wezen staat alles wat ik al in mijn recensie heb besproken nog steeds, maar we hebben een aantal coole nieuwe speeltjes in de gereedschapskist, evenals de mogelijkheid om op mobiele apparaten te spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.