Home » Nieuwe trailer Fire Emblem Engage uitgebracht

Nieuwe trailer Fire Emblem Engage uitgebracht

Er is een nieuwe trailer voor Fire Emblem Engage online verschenen.

Een nieuwe Fire Emblem Engage-trailer laat zien hoe spelers “Emblems” kunnen oproepen, personages uit eerdere Fire Emblem-games. Eenheden kunnen Engage Rings gebruiken om de kracht van een held te verwerven, zoals Marth of Byleth. Wanneer eenheden de ringen uitrusten, worden ze gesynchroniseerd met de emblemen, waardoor hun statistieken worden verbeterd en ze toegang krijgen tot nieuwe, embleemspecifieke vaardigheden. Gebaseerd op de demonstratie in de trailer, zal dit een enorm verschil maken in het vermogensniveau van een eenheid.

Eenheden kunnen ook “aangaan” met de emblemen en samensmelten tot een nieuwe vorm die nog krachtiger is dan een gesynchroniseerde vorm. Naast het verkrijgen van toegang tot speciale wapens, kan de speler Engage Skills gebruiken: unieke vaardigheden die teruggaan naar de originele games van de Emblems. Aangezien Byleth bijvoorbeeld een leraar was in Fire Emblem: Three Houses, stelt een van zijn vaardigheden hem in staat om nabijgelegen eenheden les te geven, waardoor hun statistieken worden verbeterd. Ondertussen kan Corrin een vaardigheid genaamd Dragon Vein gebruiken, die het terrein op dezelfde manier verandert als in Fire Emblem Fates.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: