Home » De Kingdom Hearts-franchise komt naar de Epic Games Store

De Kingdom Hearts-franchise komt naar de Epic Games Store

De Kingdom Hearts-serie komt eindelijk naar de PC.

De Epic Games Store Spring Showcase begint vandaag en er is al een grote aankondiging geweest: de hele Kingdom Hearts-saga komt voor de allereerste keer naar de PC. Dit betekent dat vanaf nu, kunt u pre-purchase Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III, en Kingdom Hearts Melody of Memory. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 wordt geleverd met maar liefst zes titels: Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re: Chain of Memories, Kingdom Hearts 358/2 Days (met HD Remastered-films), Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix en Kingdom Hearts Re: Coded (met HD Remastered-filmpjes).

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue bevat twee games en een film die leidt naar Kingdom Hearts III . Kingdom Hearts Dream Drop Distance en Kingdom Hearts Birth by Sleep – een fragmentarische passage – rondt de speelbare ervaringen af, terwijl de film Kingdom Hearts χ Back Cover het mysterieuze verhaal van de Foretellers vertelt.

Kingdom Hearts III is de meest recente hoofdrol in de uitgebreide franchise en dient als het laatste hoofdstuk in de lange odyssee van Sora, Donald en Goofy. Melody of Memory is echter een muzikaal spel dat oude fans de kans geeft om hun favoriete momenten in de serie opnieuw te beleven door middel van afspeelbare nummers.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.