Home » Harvest Moon: One World aangekondigd voor Nintendo Switch

Harvest Moon: One World aangekondigd voor Nintendo Switch

Harvest Moon: One World komt naar de Nintendo Switch.

Natsume en Rising Star Games hebben de aankomende titel in de al lang bestaande Harvest Moon-franchise aangekondigd, die dit najaar naar de Nintendo Switch komt. Harvest Moon: One World draait, net als andere games in de serie, om het opbouwen van een boerderij, rondhangen met dorpelingen en verschillende uitdagingen aangaan. De nieuwe titel bevat een nieuwe engine en graphics.

Er is op het verhaal gezinspeeld – je bevindt je in een wereld zonder veel van de nietjes waar we van genieten, zoals tomaten, kool en aardbeien. Misschien kunnen deze heerlijke boerderijproducten worden ontdekt door onderzoek en avontuur, omdat een oud boek enkele aanwijzingen geeft voor ontdekking.

Hoewel er op dit moment niet veel anders bekend is over Harvest Moon: One World, ben ik benieuwd waar het boerenplezier naartoe gaat als het (hopelijk) een paar nieuwe richtingen inslaat in de klassieke franchise.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.