Home » Mafia Trilogy aangekondigd middels een korte teaser

Mafia Trilogy aangekondigd middels een korte teaser

2K en Hangar 13 hebben vandaag de Mafia Trilogy aangekondigd.

Als je de Mafia-serie mist, krijg je mogelijk een aanbieding die je niet kunt weigeren. Uitgever 2K en ontwikkelaar Hangar 13 (de studio achter Mafia III) hebben een teaser-trailer uitgebracht waarin Mafia Trilogy wordt onthuld.

Deze serie, te beginnen met de originele maffia in 2002, biedt een grimmige kijk op de wereld van de georganiseerde misdaad in drie games, elk met een andere hoofdrolspeler. Je kunt deze personages, zoals Vito Scaletta en Lincoln Clay, zien in de trailer hierboven.

Is Mafia Trilogy een verzameling? Een remaster? Een remake? De beelden beantwoorden deze vragen niet, en houden niet op met het verduidelijken van de details of de reikwijdte van het project. Fans die meer informatie willen, hoeven echter niet lang te wachten. De trailer belooft een aankondiging volgende week op 19 mei.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.