Home » Planning Gamescom digital-only event bekendgemaakt

Planning Gamescom digital-only event bekendgemaakt

Gamescom is dit jaar vanwege het coronavirus volledig digitaal. De organisatie heeft de planning alvast online gezet.

De organisatoren van Gamescom hebben meer details gedeeld over het digitale evenement van dit jaar, dat op 27 augustus van start gaat met de terugkeer van de livestream van Opening Night van Geoff Keighley.

Het alleen-digitale evenement van Gamescom vervangt de fysieke show van dit jaar, die in april werd geannuleerd als reactie op de uitbraak van het coronavirus, en zal een iets kortere aangelegenheid zijn dan normaal, van donderdag 27 augustus tot en met zondag 30 augustus.

Een uitgebreide versie van de bestaande digitale inhoudshub van Gamescom Now zal het brandpunt van het evenement zijn en zal gastheer zijn voor “wereldpremières, nieuws, games en evenementen”, evenals programmeren die specifiek gericht is op ontwikkelaars en andere vakbezoekers. Daarnaast zullen er online gebieden zijn die zijn gewijd aan het maken van inhoud, esports, cosplay, indies en merchandise.

Geoff Keighley’s Gamescom Opening Night Live zal waarschijnlijk uitkijken naar grotere aankondigingen en onthullingen, ervan uitgaande dat het de sjabloon volgt die is vastgesteld door de verrassend volle show van vorig jaar , maar Gamescom Now zal ook studio-gebaseerde ontwikkelaarsinterviews bevatten, de indiegerichte Awesome Indies livestream en een dagelijkse nieuwsoverzicht.

Een speciale Best of Show livestream sluit de Gamescom van dit jaar op 30 augustus, met veelbelovende hoogtepunten van het vierdaagse evenement, plus een Gamescom-prijsuitreiking.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.