Home » Need for Speed Heat is de eerste titel van EA die crossplay ondersteunt

Need for Speed Heat is de eerste titel van EA die crossplay ondersteunt

Need for Speed Heat krijgt crossplay-ondersteuning.

Electronic Arts heeft zijn eerste game aangekondigd die platformonafhankelijk spel ondersteunt: Need for Speed ​​Heat. Vanaf morgen 9 juni kunnen Need for Speed ​​Heat-spelers een update downloaden met de mogelijkheid om met vrienden te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Als je platformonafhankelijke vrienden wilt vinden, ga je naar het menu “Spelers zoeken” en vervolgens naar het nieuwe tabblad “EA Friends” in het menu “Party” om een ​​lijst te openen met spelers die online zijn om mee te spelen.

Bovendien heeft Criterion Games aangekondigd dat het momenteel werkt aan de volgende titel in de Need for Speed-franchise. Criterion was voor het laatst een ondersteuningsstudio voor Need for Speed ​​Heat, Battlefield V en Star Wars Battlefront II, maar daarvoor was het de studio die verantwoordelijk was voor Need for Speed ​​Rivals, Need for Speed: Most Wanted en de geliefde Burnout-franchise.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.