Home » Mega Evolutions komen naar Pokémon Go

Mega Evolutions komen naar Pokémon Go

Niantic gaat eindelijk Mega Evolutions toevoegen aan Pokémon Go.

The Pokémon Company en Niantic hebben aangekondigd dat Mega Evolutions naar de nog steeds populaire Pokémon Go komt. Mega Evolutions werden voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon X & Y op 3DS en gingen verder met Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, maar werden uitgefaseerd voor Sun & Moon en Sword & Shield. Nu keren ze terug om nieuwe gameplay-mogelijkheden te bieden in Pokémon Go-gevechten.

Met Mega Evolutions kunnen bepaalde Pokémon tijdens gevechten tijdelijk evolueren naar krachtigere vormen. In tegenstelling tot de daaropvolgende Dynamax in Sword & Shield, kunnen alleen geselecteerde Pokémon mega-evolueren. Momenteel zijn er meer dan 40 Pokémon-soorten die kunnen mega-evolueren, waaronder Blastoise, Gyarados en Salamence. Bovendien hebben Charizard en Mewtwo elk twee Mega-evoluties; in de hoofdlijn-RPG’s werd de versie waarin ze mega-evolueerden bepaald door het spel dat je kocht, maar er is geen woord over hoe dat zal worden bepaald in Pokémon Go.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.