Home » Horizon Forbidden West verschijnt volgend jaar voor de PlayStation 5

Horizon Forbidden West verschijnt volgend jaar voor de PlayStation 5

Horizon Forbidden West moet ergens volgend jaar uitkomen.

Guerrilla Games heeft een alternatieve versie van de debuuttrailer voor Horizon Forbidden West uitgebracht, met opmerkingen van gamedirecteur Mathijs de Jonge. Hoewel je ons niet hoeft te vragen om de prachtige trailer een andere keer te bekijken, heeft De Jonge een paar nieuwe weetjes over de titel binnengelaten, waaronder dat de first-party studio streeft naar een release in 2021.

De eerste Horizon-game op de PlayStation 4 zag er fantastisch uit en Guerrilla wil de hoge benchmark van de serie op de PS5 verhogen terwijl Aloy de diverse wereld verkent. Bovendien zorgt de solid-state drive van het aankomende systeem voor “vrijwel geen laadschermen”, of dat nu het opstarten van het spel is, tijdens snel reizen of voor herstarten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.