Home » New Pokémon Snap aangekondigd voor Switch

New Pokémon Snap aangekondigd voor Switch

Vandaag heeft Nintendo New Pokémon Snap onthuld. De game komt naar de Nintendo Switch.

Meer dan twee decennia geleden werden Nintendo 64-spelers getrakteerd op een nieuw soort Pokémon-ervaring. Pokémon Snap uit 1999 gaf spelers een soort on-rails shooter waarmee ze de iconische wezens van Game Freak in hun natuurlijke omgeving moesten fotograferen.

Hoewel we Virtual Console-poorten van die originele game hebben gezien, evenals minigames voor fotografie in volgende titels, wachten Snap-enthousiastelingen 21 jaar op een nieuwe game in de serie. Vandaag vertelde The Pokémon Company eindelijk aan die spelers dat ze niet veel langer hoeven te wachten, want New Pokémon Snap is in ontwikkeling voor Nintendo Switch.

De nieuwe Pokémon Snap-game is gebaseerd op zijn naamgenoot en neemt trainers mee naar eilanden vol stranden, oerwouden en andere locaties om verschillende Pokémon te onderzoeken, maar het is een geheel nieuwe game ontwikkeld door Bandai Namco Studios. Met hun vertrouwde camera zullen trainers deze wezens opnieuw in hun natuurlijke omgeving documenteren om hun Photodex in te vullen. Daarnaast ontdekken spelers nieuwe Pokémon-uitdrukkingen en -gedragingen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.