Home » Microsoft sluit deuren Mixer

Microsoft sluit deuren Mixer

Microsoft gaat de streamingdienst Mixer offline halen.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat het de deuren van Mixer-videogamestreamingplatform – ooit het exclusieve huis van onder meer Ninja en Shroud – op 22 juli gaat sluiten en samen gaat werken met Facebook Gaming als een nieuwe locatie voor kijkers en streamers.

In een verklaring zei het hoofd van Xbox Phil Spencer:

Uiteindelijk hangt het succes van Partners en streamers op Mixer af van ons vermogen om de service voor hen zo snel en breed mogelijk te schalen. Het werd duidelijk dat de tijd die nodig was om onze eigen livestreaming-community op schaal te laten groeien, niet klopte met de visie en ervaringen die we nu aan gamers willen leveren, dus hebben we besloten om de operationele kant van Mixer te sluiten en de transitie van de community naar een nieuw platform.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.