Home » Baby Wario komt naar Dr. Mario World

Baby Wario komt naar Dr. Mario World

Baby Wario baant zich een weg naar Dr. Mario World met de start van het derde seizoen.

Terwijl Baby Mario, Baby Luigi, Baby Peach, Baby Daisy en zelfs Baby Rosalina onlangs zijn verschenen in games als Mario Kart 8 Deluxe en Mario Kart World Tour, is Baby Wario in het stof gelaten sinds zijn enige optreden in Yoshi’s Island DS in 2006. Nu hebben de ontwikkelaars achter Dr. Mario World aangekondigd dat Baby Wario weer in de schijnwerpers staat in de vorm van Dr. Baby Wario om seizoen 3 van het mobiele puzzelspel te starten.

In seizoen 3 van Dr. Mario World kunnen spelers doorgaan naar niveau 9 met 3.600 gevechtspunten, waarna Whomp King in gevechtskisten zal verschijnen. Daarnaast worden er nieuwe podia toegevoegd. Desondanks is de belangrijkste attractie natuurlijk Dr. Baby Wario.

Het derde seizoen van Dr. Mario World zal starten op 26 juni.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.