Home » Nieuwe Stardew Valley-update voegt meer end-game content toe

Nieuwe Stardew Valley-update voegt meer end-game content toe

Stardew Valley krijgt wederom een flinke update met veel nieuwe extra’s.

Stardew Valley heeft sinds de lancering in 2016 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en ontwikkelaar Eric Barone blijft er nieuwe inhoud aan toevoegen, waardoor spelers genoeg redenen hebben om naar hun boerderijen terug te keren. De laatste update (die Barone 1.5 noemt) is momenteel in ontwikkeling. Barone zegt dat er vooruitgang wordt geboekt en dat deze update een “aanzienlijk nieuw stuk eindspelcontent” toevoegt.

In een afbeelding die op Twitter wordt gedeeld, plaagt Barone een van de toevoegingen van de update, die toevallig een nieuwe deur is in Willy’s viswinkel. In het spel nu is de deur een ladder. Waar zou deze mysterieuze nieuwe deur naartoe kunnen leiden? Gezien de hype die er nu aan vast zit, verwachten spelers grote dingen, maar het kan van alles zijn – een kast of misschien een pad naar een nieuw gebied. We zullen moeten afwachten wat Barone aan het doen is. Vanaf nu is er geen releasedatum voor update 1.5 gegeven.

Samen met deze extra inhoud werkt Barone aan andere projecten die op de een of andere manier in de Stardew Valley-wereld zullen passen. Dat is veel om tegelijk mee te jongleren, maar als deze nieuwe ondernemingen net zo leuk zijn als Stardew Valley, zijn ze het wachten waard.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.