Home » The Dark Pictures Anthology: Little Hope heeft een nieuwe releasedatum

The Dark Pictures Anthology: Little Hope heeft een nieuwe releasedatum

The Dark Pictures Anthology: Little Hope heeft eindelijk een nieuwe releasedatum gekregen.

Little Hope is het nieuwste deel van de Supermassive’s Dark Pictures Anthology en het was aanvankelijk gepland om deze zomer uit te brengen. Het werd echter vertraagd tot een onzeker punt in de toekomst. Vandaag is dat punt niet langer onzeker: het nieuwe verhaalavontuur komt uit op 30 oktober.

De herziene datum is logisch; Little Hope is een spookachtig spel, dus het uitbrengen tijdens het Halloween-seizoen is een natuurlijke match. Het betekent echter ook dat Little Hope en Man of Medan (de vorige Dark Pictures-game die afgelopen augustus uitkwam) meer dan een jaar na elkaar worden uitgebracht, wat niet voldoet aan het oorspronkelijke doel van Supermassive om twee delen in de bloemlezing per jaar uit te brengen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.